Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Dezvaluiri incendiare despre Marian Dragulescu

Dezvaluiri incendiare despre Marian Dragulescu

Fosta iubita a lui Toja aintrat de curand in peisajul monden de scandal, dar a navalit cu mega-scandaluri rasunatoare in care sunt implicati mari sportivi. Dupa ce a fost eroina unui viol cu fotbalisti de la UTA Arad, l-a balacarit pe mijlocasul Stelei, Toja.

Maia Feldan a cunoscut-o pe Larisa Dragulescu saptamana trecuta, cand ambele femei au fost invitate la emisiunea "Happy Hour". Au urmat 48 de ore intense, in care aradeanca a ramas socata de modul de viata al sotiei gimnastului.

Invitata saptamana trecuta la emisiunea "Happy Hour", Maia Feldan, s-a imprietenit in culise cu Larisa Dragulescu, fosta sotie a sportivului, multiplu medaliat in gimnastica. Dupa show-ul lui Maruta, cele doua fete au mers la un restaurant, unde au stat pana aproape de miezul noptii. Initial, Maia nu a sesizat nimic suspect in comportamentul Larisei, dar ceea ce a urmat a fost socant. In exclusivitate pentru CANCAN, fosta iubita a lui Toja a acceptat sa povesteasca cele 48 de ore petrecute alaturi de fosta sotie a lui Dragulescu. "De la restaurant am plecat la Buzau. Mi-a spus ca are multe prietene acolo si m-am gandit ca e mai bine sa mai ies si eu, sa ma distrez, nu m-am gandit la nimic in neregula. Dar, de fapt, era vorba despre un baiat despre care mi-a povestit ca se intalneste de mult timp cu el si prietenii acestuia. Am mers direct la hotel, eu cu ea si doi baieti. Am cerut doua camere, dar apoi mi-a spus ca ea doarme cu unul dintre baieti.

Atunci am avut primul semn de intrebare si i-am spus ca eu voi dormi singura, in cealalta camera, ceea ce s-a si intamplat. Avea ea o combinatie cu baiatul respectiv, a facut sex cu el, cu celalalt, ei stiu...", a povestit Maia, care a ramas socata in momentul in care Larisa a vrut sa o sarute cu forta.

"Stiu din Cancan ca esti bisexuala!"
"In acea seara, la hotel, cei doi baieti au baut whisky, iar Larisa vin rosu simplu, fara cola, fara nimic. Cand am urcat in camera inainte de culcare a trecut pe la mine, m-a apucat de cap usor si a vrut sa ma sarute. De fapt, mi-a bagat limba in gura cu forta! M-am tras inapoi si atunci ea mi-a spus: "Lasa, draga, ca stiu eu ca tu esti bisexuala, ca am citit eu in CANCAN!". I-am explicat ca eu ma sarut in gluma cu prietenele mele, nu asa, cu oricine. Apoi, a doua seara am mers la unul dintre baieti, nu stiu cine era, dar auzisem ca vor sa faca impreuna o melodie. La un moment dat jucau un joc, "adevar si provocare", si ea avea ca porunca sa ma sarute pe mine. Am refuzat-o de fiecare data", a relatat Maia, care a marturisit ca nu vrea sa fie implicata intr-un nou scandal: "Pe mine nu ma intereseaza combinatiile ei. Cred ca totul a pornit de la ea, mai ales ca sunt si acele poze. Larisa Dragulescu este opusul femeii care vrea sa para. Nu este in niciun caz o victima! Eu nu contest ca a suferit, dar comportamentul ei lasa de dorit. Am avut incredere in ea, dar nu mai vreau sa ma implic in alte probleme. Mi-a ajuns ce am tras de pe urma lui Toja".

"Mi-a spus ca Marian e un mascul feroce!"
In cele doua zile petrecute alaturi de Larisa Dragulescu, aceasta i-a povestit Maiei amanunte picante din viata de cuplu pe care o avea cu fostul gimnast. "Mi-a spus ca Marian e un mascul feroce. Mi-a povestit ce faceau ei doi in pat, ei cu alte persoane, ei cu fete sau baieti", a declarat fosta iubita a lui Toja.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000