Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Dani Otil, amantul M.Radulescu,gigolo de profesie?

Dani Otil, amantul M.Radulescu,gigolo de profesie?

Editie incendiara, joi dimineata la Antena 1, in cadrul matinalului "Neata cu Razvan si Dani". Enervat peste masura de modul in care o anumita parte din presa mondena a inteles sa prezinte idila dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil, Razvan Simion a devenit "avocatul" colegului sau pe care-l cunoaste de multi ani.
Jumatatea bruneta a matinalului "Neata cu Razvan si Dani" a intrat, de dragul colegului cu care face pereche la Antena 1, in pielea unui avocat redutabil. Chiar din primele minute ale emisiunii pe care o modereaza, Razvan a atacat cel mai fierbinte subiect al zilei, subiect care a tinut pagina tuturor ziarelor mondene - relatia Mihaelei Radulescu cu Dani Otil. Ca un adevarat prieten, vedeta postului din Baneasa si-a indreptat tirul de acuzatii asupra celor care vor sa improaste cu noroi si sa distruga imaginea lui Dani.
"Nu ne mai sunati, voi astia de la alte posturi, ca sa ne faceti oferte. Si transmiteti-le acest mesaj si celor care ne-au muscat de partile moi, formate din 3 litere. Este adevarat ca avem rate multe, dar nu suntem disperati si, totusi, ne simtim chiar foarte bine... in familie", a replicat la un moment dat Razvan, facand referire clara la emisiunea Mihaelei.
La randul sau, Dani, incurajat de vehementa camaradului de platou, a povestit ce a insemnat pentru el sa-i stie pe fotoreporterii unui anume ziar la usa sa. "In momentul in care apare cineva asteptand sa ies din casa, nu mai e munca de paparazzi, fotografii aceia nici nu sunt, de altfel, paparazzi, ci mie mi se pare ca seamana cu pescuitul cu trotil", marturiseste actualul iubit al Mihaelei Radulescu. El i-a avertizat pe fotografi ca, daca nu isi muta, urgent, cartierul general din scara blocului sau, ii va accidenta cu motocicleta."Cand ne mai vedem in acea zona, care nu este deloc proprietate publica pentru ca m-am interesat si apartine asociatiei de locatari, s-ar putea sa aveti un accident de motocicleta", declara acesta.

Dani Otil, «gigolo» de profesie?
Dupa cum deja stiti Mihaela Radulescu si matinalul Dani Otil sunt impreuna. Si nu de ieri, de azi, ci cam de vreo trei luni, conform declaratiilor acestora. Asadar, in urma cu o luna, po-vestea lor de dragoste era deja in desfasurare. Dar domnul Otil era “neastamparat”. De ce? Pentru ca incerca sa agate o jurnalista prin sms-suri bine ticluite. In plus, el a avut o pasiune si pentru Anna Lesko.
Sa curga prin venele lui Dani Otil sange de gigolo? Tot ce se poate. Mai ales daca ne ganditm ca “vedeta” a mai avut o pasiune, se pare trecatoare, si pentru cantareata Anna Lesko. Pentru aceasta s-a aruncat, anul trecut, legat cu o cordelina, de pe un turn aflat langa televiziunea National TV (unde “activa” pe atunci Dani). Si, de cate ori Anna era prezenta in emisiune, Dani facea ce facea si ii mai marturisea o data dragostea ce i-o poarta.
De cateva luni incoace, Dani presteaza acelasi spectacol si pentru cea mai ravnita femeie din Romania, Mihaela Radulescu. Cei doi s-au tot harjonit in aparitiile televizate. Ba, la un moment dat, Dani i-a spus: “Motorul meu intreaba de tine de mult, nu vrei sa-l calaresti?”. Se pare insa ca Raduleasca a cazut in “plasa” intinsa de Dani, dovedind ca farmecele lui de “gigolo” functioneaza. Cu asa un “trofeu” langa el, matinalul de la Antena 1 nu mai are nevoie de nici o confirmare ca a devenit barbat in adevaratul sens al cuvantului.

A trimis mesaje "fierbinti", in urma cu o luna, unei ziariste!

Dani nu s-a rezumat sa faca declaratii doar vedetelor. El si-a testat metodele de seductie si pe o colega de-a noastra. “Totul a inceput cu niste mesaje”, povesteste colega noastra. Initial a crezut ca se joaca un pic... Dar "picul" s-a prelungit...
“Voiam un numar de telefon al unei cantarete ce fusese invitata la "‘Neatza". Otil imi spune ca mi-l da, daca il sun a doua zi. In zorii urmatoarei zile, primesc un sms. "Hei, iti amintesc ca tre sa-mi amintesti ca tre sa-ti dau un nr. de tel". De aici incepe sirul mesajelor. Dani imi spune ca e la sala, ca e la masaj, ca as putea sa-i dau fiori in trafic... Si imi cere poze. Hai sa-i trimit. Dupa ce le vede, el se arata dezamagit, ca sunt doar niste haine. Imi vorbeste de fundul lui, care e la sala... La schimb, imi ofera pe mail niste fotografii si un text explicit legat de definitia personalitatii sale”.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000