Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Criza a scos vedetele din

Criza a scos vedetele din

Ce sa ne mai facem cu atatea vedete care au inlocuit gemetele lascive cu fluturari cuminti de gene?

Jungla show-biz-ului a devenit o arena de imblanzit fitele. Cel putin asa s-ar deduce din comportamentul unor pseudo (cantarete, modele, artiste sau bagatoare in seama) care, desi au aratat lumii intregi secrete de toate felurile, pozeaza acum in creaturi (aprope) ingeresti.

Prima care s-a dotat cu aripioare este Simona Sensual. Iubitul ei de cursa lunga (si de altoiri pe masura) Maharu a fost intrebat la un chef ce crede ca o atrage atat de amarnic pe blonda la el. "Penisul meu cu bile!", a fost raspunsul direct si... patrunzator. Cat s-o fi chinuit neuronul Sensual sa gaseasca ulterior o justificare de dat poporului! Clipind angelic, Simona a spus la o emisiune ca "totul a fost o gluma din partea lui". Ei, nu, zau? Daca a fost o gluma, punem pariu ca i-ar placea sa o transforme in realitate! Oricum, sigur se simtea mai bine pe vremea cand recunostea sincer ca sexul ocupa un loc de seama in viata ei...

Dupa ce a demonstrat cu sarg si indesat(a) in zid proverbul conform caruia "Capul plecat, sabia nu-l taie" (dar niste maini pricepute de barbati il pot scurta de fite si de par) Naomi a luat calea Vaticanului. S-a rugat ce s-a rugat, eliberandu-se de pacat si incercand sa se (ab)urce pe un nivel spiritual superior. Revenita in Romania, cu o pereche de ochelari protapiti filosofic pe nas, Naomi s-a apucat sa cante melodii de viata lunga, tuturor sa le ajunga. Acum nu mai vorbeste decat de muzica si, in consecinta, a devenit plictisitoare. Mai plictisitoare decat criza morala pe care spune ca a traversat-o.

Au fost o data ca niciodata niste caprioare, evident, salbatice. Atat de salbatice, incat nici o toala nu le putea acoperi cu masura decentei. Ei bine, nici in cazul lor "minunea" n-a durat mai mult de zece ani. Recent, surorile Bambi au putut fi admirate in niste rochii lungi, mai lungi decat podeaua, si fara multele zorzoane care le insoteau acustic orice gest cat de mic. De unde s-or fi adapat cu atata decenta? Un lucru a ramas, totusi, pentru a ne reaminti de adevarata lor valoare: aceeasi maniera kitsch si afectata a interpretarii.

Daca tot si-a dotat buzele cu silicon, astfel incat de-abia mai poate ingaima printre ele, Marinela Nitu s-a gandit totusi sa le dea o folosinta indelungata. Astfel ca, de la emisiuni de scandal, a virat la cele culinare. Aici, dupa o ghiftuiala in toata regula, madama emite pe post de siesta niste consideratiuni prafuite despre nivelul social, economic si caloric al mesei. Curat... telectual!

Din "pui de Crevedia" a ajuns gaina batrana, care le cotcodaceste pe toate struna! Este vorba de Sexi Braileanca, autoarea sintagmei "Daca nu spui prostii, in Romania nu te baga nimeni in seama". Invitata pe la tot felul de emisiuni cu tenta mondena, fata a ajuns un soi de anal... ist. Si, culmea, chiar isi crede vorba mai pretioasa decat alte talente, asa ca o arunca peste tot. Iar trecutele-i fapte de amor si vitejie sunt de mult uitate... Nebunatica de Oana Oprea, pe numele de vampa Eva Kent, a poftit, desi avea carnita proaspata (asigurata de iubitul ei "Macelaru") la o bucatica de stripper. A avut noroc de iertaciune si a ajuns, din nou, cumintita pentru o perioada, in bratele iubitului generos. Doar gura "pacatoasei", data afara de la munca pentru ca a lipsit nemotivat, a inceput sa emita judecati peste judecati. Mai bine ii statea pe post de accesoriu sexy, ca bruma de intelectualizare se topeste repede de pe asa un trup!

Asadar, putem spune ca pseudovedetele care erau "stima noastra si mandria" in materie de scandaluri, au abandonat mai mult sau mai putin discret arena paruielilor sau a vulgaritatii in direct. Cine sa mai tina stindardul sus? Poate doar Nikita, care, aflata in ultimul timp in pana de invitatii pe la emisiuni, si-a descarcat nervii pe iubitul cel mult laudat. Rezultatul? A fost parasita fara prea multe regrete. Daca si femeii cu suflet de barbat ii va veni vreodata mintea la cap, chiar ca nu mai avem pe ce sa ne bazam! Fetelor, e frumos asa?

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000