Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Ce studii au vedetele din noul val?

Ce studii au vedetele din noul val?

Realizatorii si prezentatorii de televiziune din „noul val” sunt la baza economisti, avocati, filozofi sau doar absolventi de liceu. Noile vedete tv se lauda doar cu „scoala vietii”, din care pare insa ca n-au invatat nimic.
Stim deja ca grupul vedetelor tv cu aptitudini deosebite pentru stiintele exacte e surprinzator de numeros pe micul ecran. Mircea Badea a absolvit Facultatea de Cibernetica, Mircea Radu pe cea de Instalatii (UCB), iar Mugur Mihaescu, de la Vacanta Mare, pe cea de Automatizari si Calculatoare. Pe diploma lui Ernest, de la „Tradati in dragoste”, scrie ca e absolvent de Masini si Instalatii Electromecanice, iar pe cea a Magdei Vasiliu (Prima TV), ca a urmat cursurile Facultatii de Chimie. Irina Pacurariu, de la TVR, a studiat calculatoarele, iar Vlad Ionescu, de la Antena 1, autovehiculele rutiere, in cadrul Politehnicii. Andreea Marin Banica e absolventa de Informatica, iar Razvan Dumitrescu, de la Realitatea TV, de Electronica si Telecomunicatii.
Mai proaspetele vedete ale micului ecran provin din randul ziaristilor, avocatilor, economistilor si filozofilor.
Dan Capatos, realizatorul emsiunii „Un Show Pacatos”, a absolvit Scoala Superioara de Jurnalism, cu profilul presa scrisa. Acolo s-a specializat si Adriana Bahmuteanu, care, ulterior, a obtinut o bursa de studii la Londra, pe tema jurnalismului politic si de investigatie. Facultatea de Jurnalistica este trecuta la capitolul „studii”, cu specialitatea radio si televiziune, si in dreptul lui Claudiu Ciobanu, noul prezentator al Trustului Intact. Din 20 iunie, acesta prezinta la Antena 1 „Motor’s Dealer”.
Oana Zavoranu, cea mai fresh achizitie a celor de la Kanal D, a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii „Titu Maiorescu”. Sotia lui Pepe prezinta la postul trustului Dogan show-ul „Pact cu diavolita”. Si prezentatoarea stirilor din sport Iulia Parlea a absolvit Dreptul. Tanara care vorbeste despre fotbalisti la Antena 1 este iubita regizorului de videoclipuri Iulian Moga, fratele lui „Mozart”. Dani Otil spune ca are studii de economie si tranzactii internationale, iar colegul lui de la matinal, Razvan Simion, „4 ani de Drept si un an de Sociologie”. Si Oana Frigescu are studii economice, dar si un master in desfasurare, in Comunicare, la SNSPA.
Mihai Morar, gazda de la „Rai da’ buni”, emisiunea Antenei 2, a absolvit Liceul „Vasile Lucaciu” din Baia Mare, cu profil uman. Iar Madalin Ionescu, moderatorul controversatei emisiuni „Acces Direct”, pastreaza misterul asupra studiilor sale. Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative a avut lipici pentru Alexandra Badoi, prezentator meteo la Antena 1, pentru Alexandra Tudor, cea mai noua stirista de la sport.ro, si pentru Mircea Solcanu, zis „La Naiba”, de la „Povestirile de noapte” ale postului Acasa. Daca primele doua sunt inca studente la Facultatea de Comunicare si Relatii Publice din cadrul amintitei institutii, Mircea a absolvit-o acum cativa ani, dar n-a apucat sa-si dea licenta.
Doinita Oancea, interpreta Minodorei in telenovela „Regina”, e absolventa de Jurnalistica si Filozofie in cadrul Universitatii „Spiru Haret” si a facut studii postuniversitare in cadrul Central European University din Budapesta. Colega ei de pe platourile de filmare Andreea Patrascu, protagonista din „Inima de tigan”, a absolvit Facultatea de Comert din cadrul ASE.
Frumusetile Andreea Mantea - fosta „vecina” a lui Razvan si a lui Dani si asistenta lui Mircea Radu la „Din dragoste”- si Daniela Crudu - actuala „vecina” a celor doi resiteni - au bifat doar liceul. Andreea a absolvit Liceul „Sf. Pantelimon”, cu profil stiinte socio-umane, iar Daniela, Liceul Economic nr. 4. Cel mai studios dintre moderatori pare a fi Luis Lazarus. Realizatorul de la Kanal D e absolvent de Filozofie, cu un master in Securitate si Aparare la Universitatea Nationala de Aparare, unul in Jurnalism si Stiintele Comunicarii si un altul in Filozofia Culturii, ambele la Universitatea Bucuresti.
Dar pana si filozoful a fost la un pas sa dispara prematur de la postul cu management turcesc din cauza ratingurilor mediocre inregistrate cu primele editii ale show-ului sau. In disperare de cauza, discipolul lui Dan Diaconescu a colectat in studio, de cateva zile, autointitulatele „vedete tv” Nikita, Sexy Braileanca, Magda Ciumac si Ogica, acelea la care majoritatea realizatorilor de divertisment apeleaza de la o vreme, in incercarea disperata de a nu zbura de pe sticla. „Vedete tv” care nu se pot lauda decat cu „scoala vietii”. Dupa cum se comporta, par insa ca nu au inteles mare lucru nici macar din experientele prin care au trecut. „Sunt multe vedete mai frumoase decat mine, mai bine imbracate, care ar putea sa apara. Eu sunt trecuta mult prin viata, stiu sa ajung la subiectele respective, chiar daca n-am facultate”, explica nu de mult „vedeta” Nikita.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000