Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Avem dovada ca ex-ministrul Muncii si Familiei se masturba in fata camerei WEB

Avem dovada ca ex-ministrul Muncii si Familiei se masturba in fata camerei WEB

Filmul este real! Paul Pacuraru, fost ministru al Muncii si Familiei in guvernarea Tariceanu, s-a masturbat in fata camerei WEB!
Florile de la geam, din fundal, reprezinta proba ca Paul Pacuraru apare si in secventele in care nu i se vede capul! Filmul in care fostul ministru al Muncii si Familiei Paul Pacuraru apare cu chilotii in vine in timp ce-si masa organul genital este 100% autentic. Politicianul a negat ca ar fi vorba de el in ultima parte a inregistrarii (mai exact cand se masturba), insa detaliile filmarii il dau de gol!
CANCAN a analizat ieri, impreuna cu un specialist in cinematografie, fiecare secventa din filmul uluitor pe care il puteti vedea si pe www.cancan.ro. Inregistrarea are 14 minute si 31 de secunde si pana la minutul 13 si 2 secunde Paul Pacuraru apare explicit in prim-plan. Apoi, fostul ministru se ridica de pe scaun, cu mana dreapta schimba unghiul de filmare al camerei web montate pe calculatorul sau si, aflat in picioare, isi coboara chilotii si incepe sa se masturbeze. Din acel moment figura nu i se mai vede. Contactat initial de CANCAN, Pacuraru a spus ca, de fapt, din momentul in care in cadru apare un barbat masandu-si organul genital n-ar mai fi vorba de el. "In primele imagini, cand ma vad, eram eu, dar mai departe este o facatura! Am depus deja o plangere impotriva persoanei care m-a filmat la politia germana deoarece este vorba de o infractiune informatica si persoana respectiva este stabilita la Munchen!", ne-a marturisit Pacuraru.
Reporterii nostri au descoperit insa proba ca atat in primele imagini, cat si in finalul filmarii unde are loc masturbarea, protagonistul este acelasi barbat, respectiv ex-ministrul Muncii si Familiei. Expertul in cinematografie - la care au apelat ieri reporterii CANCAN - a urmarit atent intreaga filmare si a ajuns la concluzia ca nu e un trucaj.
In primul rand, luminozitatea si temperatura de culoare sunt uniforme pe intreaga durata a inregistrarii, ceea ce inseamna ca este filmat cursiv, in aceleasi conditii. In al doilea rand, materialul video are aceeasi rezolutie si nu da semne de interpolare (adica modificari de incadrare).
Pe de alta parte, in primul calup de filmare - in care Paul Pacuraru admite ca este vorba de el - apar de-a lungul celor 13,02 minute mai multe elemente ce se regasesc evident si in al doilea calup. Astfel, cele trei ghivece de flori de culori diferite care se vad la fereastra - in coltul din stanga - apar (in aceeasi distributie) si dupa minutul 13,02, cand Pacuraru era in picioare si isi atingea organul genital. Mai mult, piesa de mobilier care, la un moment dat, este vizibila in prima parte a filmarii reapare si in a doua parte, in dreapta protagonistului.
Ultimul detaliu care reconfirma ca ex-ministrul este una si aceeasi persoana din intreaga filmare il reprezinta chilotii care sunt aceeasi, pastrand o dunga orizontala de culoare inchisa sub banda elastica. Iata, asadar, ca exista mai multe detalii care dovedesc ca inregistrarea a fost realizata in aceeasi locatie, cursiv (fara intrerupere) si ca in ea apare exclusiv Paul Pacuraru.
Politia nu stie de nicio plangere!
Dincolo de aceste dovezi, ex-ministrul marturisise initial ca a depus o plangere penala impotriva celor care l-au inregistrat. O dovada a acestui fapt nu exista insa. IGP a comunicat ieri, la solicitarea CANCAN, ca "nu exista informatii cu privire la o plangere depusa de persoana mentionata (n.n. - Pacuraru)". In plus, politiei nu-i fusesera cerute pana ieri informatii in acest sens de catre o autoritate germana. Incercand sa obtina ieri o noua declaratie a fostului ministrul fata de probele aparute, CANCAN l-a sunat pe Pacuraru, dar mobilul a fost inchis toata ziua.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000