Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Fosta gimnasta medaliata la Mondiale Irina Deleanu, este hartuita de ani buni de fostul sot

Fosta gimnasta medaliata la Mondiale Irina Deleanu, este hartuita de ani buni de fostul sot

Fosta gimnasta medaliata la Mondiale Irina Deleanu si-a dat in judecata al doilea sot, un cunoscut om politic!
Reporterii CANCAN au descoperit culisele unei incalcite telenovele amoroase. Cea mai mare fosta sportiva a gimnasticii ritmice din Romania, Irina Deleanu (actualmente presedinte al federatiei de specialitate), este protagonista unei povesti de dragoste incredibile! Dupa ce s-a casatorit cu un influent om politic, pe care - potrivit presei de la acea vreme - il acuzase, mai inainte, ca este un obsedat care o hartuieste, fosta campioana a divortat de acesta, iar acum i-a deschis proces pentru a obtine custodia fetitei lor!
Irina Deleanu s-a maritat prima data cu mai multi ani in urma. Acel mariaj, din care a rezultat si un baietel, David, n-a rezistat insa. In 2001, fosta sportiva (medaliata la Mondialele de gimnastica ritmica) si-a regasit fericirea. L-a intalnit pe politicianul Serban Pop, om de incredere al fostului ministru de Finante PSD, Mihai Tanasescu. A fost o dragoste pasionala, iar in 2004 cei doi au decis sa se casatoreasca.
Cu trei zile insa inainte de casatoria civila, Irina a aflat ca viitorul sot tocmai devenise tatal unui copil dintr-o alta relatie avuta in paralel. Pentru fosta mare sportiva a fost o lovitura cumplita. A anulat nunta si a hotarat sa rupa orice legatura cu Serban Pop.
Presa de la acea data dezvaluia ca Irina se plangea ca ex-iubitul este un obsedat care o hartuieste cu telefoane si care ii ameninta fiul, David!
In ciuda acelor declaratii-soc, Serban Pop a obtinut iertarea, iar pana la urma, intr-un mare secret, si-a unit destinele cu Irina. Casnicia celor doi a tinut foarte putin, ca orice "minune". In 2007 ei s-au despartit. Marea surpriza a aparut insa ulterior. Dupa divort, Irina a adus pe lume o fetita, tatal acesteia fiind... Serban Pop!
Intre timp, in primavara lui 2008, acesta a fost numit vicepresedintele ANAF, poate si ca urmare a recomandarilor pe care premierul Calin Popescu Tariceanu le-a primit de la Mihai Tanasescu. Fostul ministru spunea atunci despre Pop ca este "un copil bun, caruia ii place munca, un colaborator perfect!"
Revenind la povestea cu Irina Deleanu, surse din anturajul lui Pop ne-au marturisit acum ca acesta a ramas cu fosta sportiva intr-o relatie buna. Cu toate acestea, zilele trecute, Irina Deleanu l-a dat pe cel de-al doilea sot in judecata, cerand custodia fetitei lor si obligarea lui Pop la plata unei pensii alimentare. Contactata ieri de reporterii CANCAN, presedintele Federatiei de Gimnastica Ritmica ne-a declarat ca: "Vreau sa mi se dea fetita pentru ca nu vreau sa am probleme de fiecare data cand plec din tara cu ea sau cand o inscriu la gradinita, de pilda. Vreau, practic, sa obtin o hotarare judecatoreasca prin care sa mi se incredinteze legal. Asa este procedura, insa nu sunt in razboi cu fostul meu sot, cu care am ramas prietena!".


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!

Wandy shehi

Sunt în relație cu iubitul meu de acum 2 ani și plănuiam să ne căsătorim curând și dintr-o dată m-a părăsit pentru o altă fată, chiar iubesc acest tip și niciodată nu îmi pot imagina viața fără el. Am încercat în continuare tot posibilul să-l recuper, dar tot efortul meu de a-l readuce în viața mea nu s-a rezolvat. A fost în această zi credincioasă, am întâlnit câteva comentarii pe un site web despre această mare casă de vrăji numită Dr. Chief Wealthy, astfel că multe persoane au susținut că îi ajută să își reînnoiască relația și să-i aducă înapoi, a trebuit să-l contactez pentru că el a fost ultima mea speranță. L-am contactat prin e-mailul său și m-a asigurat că în două zile, prietenul meu va părăsi cealaltă fată și va reveni la mine și a fost o surpriză foarte mare să-l văd pe prietenul meu să se întoarcă la mine după două zile. Sunt atât de fericit astăzi că s-a întors la mine și am reușit acest lucru cu ajutorul șefului Dr. Wealthy, și vă sfătuiesc dacă aveți nevoie și de ajutorul lui, îl puteți trimite pe e-mail la adresa lui wealthylovespell@gmail.com sau îl puteți contacta pe ce-i App 2348105150446
0


2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000