Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Filmul inspirat din fapte reale care a debutat pe primul loc in box office

Filmul inspirat din fapte reale care a debutat pe primul loc in box office

Sully Miracolul de pe raul Hudson

 Filmul inspirat din fapte reale care a debutat pe primul loc in box office
Filmul „Sully: Miracolul de pe râul Hudson/ Sully”, regizat de Clint Eastwood, în care Tom Hanks joacă rolul lui Chesley Sullenberger, pilotul de avion devenit un veritabil erou naţional, după ce a reuşit să efectueze o aterizare de urgenţă pe râul Hudson în 2009, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, potrivit News.ro.

Acest lungmetraj a obţinut încasări de 35,5 milioane de dolari în weekendul său de debut în cinematografele din Statele Unite şi Canada. Pelicula reprezintă un fel de reconstituire minuţioasă a incidentului aviatic din 2009 şi arată spectatorilor drama prin care trece pilotul, cauzată de anchetatorii din Aviaţia civilă americană, ale cărei proporţii au fost însă exagerate în raport cu realitatea, potrivit presei de specialitate.

Filmul „When the Bough Breaks”, un thriller realizat cu un buget de producţie modest, a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 15 milioane de dolari. Regizat de Jon Cassar, acest film spune povestea unui cuplu care nu poate avea copii şi recurge la ajutorul unei mame-surogat. Aceasta din urmă, obsedată de soţul din acel cuplu, devine extrem de periculoasă.

Filmul horror „Omul din întuneric/ Don't Breathe”, regizat de Fede Alvarez, a pierdut poziţia de lider pe care a ocupat-o două weekenduri în box office-ul nord-american şi a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 8,2 milioane de dolari. Acest thriller cu accente horror, de o complexitate brutală, spune povestea unui grup de trei prieteni, hoţi de meserie, care pătrund în casa unui orb singuratic, convinşi că vor obţine un câştig facil, dar care află foarte repede că au de-a face cu un adversar neaşteptat de periculos, cu care au început o luptă terifiantă pe viaţă şi pe moarte, potrivit cinemagia.ro.

Lungmetrajul „Brigada sinucigaşilor/ Suicide Squad
”, regizat de David Ayer, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 5,6 milioane de dolari. Filmul a fost cel mai aşteptat blockbuster al acestei veri, însă pelicula a avut parte de recenzii negative şi extrem de dure. Filmul îi are în rolurile principale pe actorii Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney, Cara Delevingne, Ben Affleck şi Scott Eastwood. Pelicula a avut premiera în Statele Unite pe 5 august, în aceeaşi zi având loc şi premiera pe marile ecrane din România.

Filmul de animaţie „Robinson Crusoe/ The Wild Life” a debutat pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 3,4 milioane de dolari de vineri până duminică. Potrivit cinemagia.ro, pe o minusculă insulă exotică trăieşte Vineri, un papagal exuberant, înconjurat de prietenii săi din acel paradis tropical. Dar Vineri nu se poate împiedica să viseze la călătorii în care să descopere lumea întreagă. După o furtună violentă, Vineri şi prietenii lui se trezesc faţă în faţă cu o creatură ciudată: Robinson Crusoe.

Animaţia „Kubo şi lăuta magică/ Kubo and the Two Strings” a coborât trei poziţii şi a ajuns pe locul al şaselea în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 3,2 milioane de dolari. Intriga se derulează într-un sat din Japonia medievală, iar imaginile, dominate de culori puternice, relatează epopeea unui adolescent care este prins din urmă de destinul strămoşilor lui.

Filmul „Pete şi dragonul/ Pete's Dragon”, regizat de David Lowery, a pierdut trei poziţii şi a coborât pe locul al şaptelea, cu încasări de 2,9 milioane de dolari. Producţia cinematografică prezintă povestea unui tânăr orfan şi a celui mai bun prieten al lui, Elliott, care, întâmplător, este dragon.

Comedia „Mame bune şi nebune/ Bad Moms”, cu Mila Kunis, Kristin Bell Jada Pinkett Smith şi Christina Applegate în rolurile principale, a pierdut o poziţie în box office-ul nord-american şi a ajuns pe locul al optulea, cu încasări de 2,8 milioane de dolari, de vineri până duminică. În această comedie nonconformistă, trei mame sunt hotărâte să renunţe la prejudecăţi, în favoarea distracţiei.

Filmul „Cu orice preţ/ Hell or High Water”, regizat de David Mackenzie, s-a menţinut pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,6 milioane de dolari. Pelicula prezintă doi fraţi din Texas, Toby (Chris Pine), şi Tanner (Ben Foster), care se reunesc după mulţi ani, pentru a jefui filiale ale băncii care ameninţă cu executarea silită afacerea familiei lor. Pentru ei, jafurile nu sunt decât un ultim resort disperat de a-şi pune la adăpost viitorul care le-a fost răpit.

„Petrecerea cârnaţilor/ Sausage Party”
, un film de animaţie nerecomandat minorilor, regizat de Greg Tiernan şi Conrad Vernon, a coborât de pe locul al cincilea pe poziţia a zecea în box office-ul nord-american, cu încasări de 2,3 milioane de dolari. Filmul prezintă încercarea unui cârnat de a descoperi adevărul despre propria existenţă. După ce cade dintr-un coş de cumpărături, acest cârnat erou şi noii lui prieteni pornesc într-o călătorie periculoasă prin supermarket.Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000