Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Buzoianca Carmen Moise, o jurnalista de AUR

Buzoianca Carmen Moise, o jurnalista de AUR

Carmen Moise

 Buzoianca Carmen Moise, o jurnalista de AUR
La New York Festivals World's Best TV&Films 2016 Antena 3 a intrat în competiție cu 6 nominalizări. Festivitatea de gală a avut loc noaptea trecută, pe 19 aprilie, la Las Vegas.

Reportajele echipei "În Premieră" se întoarce acasă cu patru premii.

Materialul „Sclave la export” a primit o medalie de aur şi una de argint, în timp ce „Bruce Lee înlănţuit a primit o medalie de aur. Reportajul „Rom de esenţă tare” a fost distins cu medalia de bronz.

„E copleşitor. Văzând toate premiile şi televiziunile care au luat aceste premii, prin orice dificultăţi ai trece, nu poţi să te opreşti. Există această bucurie de a face televiziune, de a informa, de a arăta lumii adevărul şi nu în ultimul rând de a concura cu aceşti oameni pe care îi ştii, de la televiziuni cu tradiţie, iar Antena 3 stă umăr la umăr cu ei” a spus Carmen Avram, producătorul emisiunii "În Premieră".

Din echipa emisiunii In premiera face parte si o buzoianca, jurnalista Carmen Moise.

"Din Vegas va imbratisam cu drag si va anuntam bilantul: medalie de aur pentru reportajul "Sclave la export" ( care a luat si o medalie de argint), medalie de aur pt "Bruce Lee inlantuit", una de bronz pentru "Rom de esenta tare". Pentru toate duminicile in care ati fost alaturi de noi, va multumim si va iubim!"

CARMEN MOISE s-a nascut la BUZAU
dar viata a adus-o in capitala. A vrut sa fie actrita dar marea OLGA TUDORACHE i-a destramat visul. Asa ca a ales o meserie care sa umple golul din suflet si sa ii infranga complexele si timiditatea.

A absolvit FACULTATEA DE JURNALISM din SIBIU si tot aici a lucrat in radio doi ani de zile. A invatat sa rada la microfon, urmand sfaturile profesorului din facultate care ii spunea ca rasul se imprima in voce si transmite mesajul in alt mod decat tonul grav.

CARMEN este o tanara cu ochii albastri  cu un zambet cald. ZAMBETUL este brandul ei, cel care a si ajutat-o sa se angajeze la PRO-TV BUCURESTI. Asta dupa ce  isi facuse ucenicia in ale televiziunii acasa la PRO-TV BUZAU.

Chiar daca nu mai lucreaza la acea televiziune,anii petrecuti acolo au ajutat-o profesional dar si in viata particulara. Acolo si-a intalnit dragostea si viitorul sot care este cameraman. El a invatat-o ce este acela un stand-up si de atunci au trecut 15 ani.

Si exact cand vroia sa renunte la meserie, CARMEN MOISE a primit un telefon de la realizatoarea emisiunii IN PREMIERA. Era ceva nesperat daca ne gandim la CARMEN AVRAM ca modelul reporterului si realizatorului CARMEN MOISE.

O intamplare fericita asa cum au fost toate in viata lui CARMEN MOISE. Viata ei a prins contur datorita oamenilor care i-au acordat o sansa: parintii, colegii,sefii. A lucrat in departamentul de stiri dar si ca prezentator -realizator la revista  FELICIA. Mii de ore de munca pe teren,miide stiri, reportaje si calatorii.
CARMEN este o femeie sensibila si nu si-a putut stapani lacrimile atunci cand a ajuns in LAPONIA in tara lui MOS CRACIUN. Are chiar si o diploma cu semnatura MOSULUI pentru ca a trecut pe la CERCUL POLAR.

A avut privilegiul sa transmita de la CARNAVALUL DE LA RIO. CARMEN are mandria de a face o meserie care iti da satisfactii. De la cele profesionale la toata gama de stari sufletesti. " M- AM  BUCURAT, M-AM INTRISTAT, M-AM EMOTIONAT,M-AM MATURIZAT, MI-AM GASIT MODELE, AM REUSIT SA SCAP DE TIMIDITATE, MI-AM FACUT PRIETENI PE VIATA, SI FRATI DE SANGE, DAR MAI PRESUS DE ORICE, M-AM INDRAGOSTIT DE ACEASTA MESERIE, CARE TE MACINA, TE CONSUMA, ITI DA DEPENDENTA, DAR ESTE CEL MAI FRUMOS LUCRU CARE MI S-A INTAMPLAT PINA ACUM."

Echipa din care face parte in prezent, cea mai tare dupa spusele ei, IN PREMIERA a castigat si PREMIUL SPECIAL al JURIULUI la galele AIB- ASSOCIATION OF INTERNATIONAL BROADCASTING la LONDRA. CARMEN MOISE alaturi de operatorul CRISTI TAMAS , si ceilalti din echipa au realizat un reportaj intitulat PE Un PICIOR DE IAD.


Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!

MAQRIANA ARSENE

FELICITARI CARMEN! MA BUCUR PENTRU SUCCESUL TAU! MA BUCUR MULT DE TOT , MAI ALES CA-MI ESTI NEPOATA!
+8


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000