Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Topul Forbes Romania 500 Miliardari

Topul Forbes Romania 500 Miliardari

„Forbes”, etalonul mondial in alcatuirea clasamentelor oamenilor de afaceri si managerilor de succes de pretutindeni, lanseaza luni, 5 octombrie 2009, pentru prima data in tara noastra, topul celor mai bogati 500 de romani. Ramaneti pe adevarul.ro pentru a urmari ceremonia de lansare, minut cu minut, in timp real, precum si declaratiile personalitatilor invitate sa ia parte la eveniment.

11.43 "Un astfel de top are o mare utilitate. Ne introduce intr-o cultura a succesului. Stimuleaza modele. Pentru mine, cea mai mare satisfactie pe care o am astazi este Fundatia Dinu Patriciu. Fiecare dintre noi ar trebui sa ne stabilim un scop. Spre exemplu, educatia si sanatatea sunt printre domeniile care au nevoie cel mai mult de imbunatatiri in Romania", a adaugat domnul Patriciu.

11.35 "Criza este o oportunitate. Activitatea in criza este mai mare si miscarile sunt mult mai rapide. În masura in care prevezi evenimentele poti trage foloase dintr-o situatie dramatica", a declarat omul de afaceri.

Niculae, Popoviciu si Patriciu, in topul oamenilor de afaceri care au stiut sa profite de criza
Top Forbes 500 miliardari: Gigi Becali, cel mai afectat de criza

11.33 Dinu Patriciu a luat cuvantul
11.26 Adrian Crivii, director general al firmei de consultanta Darian a luat cuvantul. El a vorbit despre viitorul afacerilor in Romania, sfatuind in favoarea energiei regenerabile sau a industriei alimentare. De asemenea, el a vorbit si despre afacerile imobiliare care i-au ajutat pe majoritatea oamenilor de afaceri din topul Forbes sa ajunga la averile pe care le detin la ora actuala
11.21 Urmarind povestile oamenilor de afaceri inclusi in acest top veti descoperi multe istorii inedite care, iata, au dus la pozitii de succes in lumea afacerilor, a spus Mihaela Pantea, Senior Editor al Revistei Forbes
11.17 "De noua ani lucrez la astfel de topuri si pot spune ca anul acesta a fost cel mai greu. Criza a lovit din greu multe dintre personalitatile care au ocupat, mai multa vreme, locuri insemnate in topul celor mai bogati oameni din Romania", si-a inceput discursul Adriana Halpert
11.12 "Îmi aduc aminte cum la primele editii ale topului bogatilor am primit amenintari cu instanta. Între timp, lucrurile s-au schimbat iar lumea a inteles ca a fi bogat este un lucru pozitiv", a adaugat directorul general al Adevarul Holding oferindu-i apoi cuvantul redactorului sef al Forbes Romania, Adriana Halpert
11.09 "Avem motive sa credem ca reperul in ceea ce priveste topul celor mai bogati oameni din Romania este acest catalog", a spus Razvan Corneteanu inainte de a-si prezenta invitatii.
11.07 Directorul General al Companiei Adevarul Holding ia cuvantul si deschide astfel lansarea catalogului Forbes.
10.58 Evenimentul de lansare al catalogului „Forbes Romania 500 Miliardari” este pe punctul de a incepe. În sala Fortuna de la hotelul Intercontinental s-au adunat deja o sumedenie de personalitati ale lumii business din Romania. Printre cei prezenti se numara si Ioan Nicolae, patronul grupului InterAgro, printul Dimitrie Sturza, Ioan Antonescu, director al companiei Marshall si Teodor Ancuta, sef al Bursei de Valori Sibiu.
Catalogul „Forbes Romania 500 Miliardari”, editat dupa tiparul si regulile unui produs high quality, isi invita cititorii sa priveasca in lumea celor care au dat lovitura in afaceri si sa afle totul despre filozofia de viata si credinta in succes care i-au ghidat constant pe cei 500 de miliardari romani in constructia imperiilor financiare pe care le conduc.

„Forbes Romania 500 Miliardari” se va gasi la toate chioscurile de presa incepand de marti, 6 octombrie 2009, la pretul de 7,99 lei.

Dinu Patriciu ramane pe primul loc al topului iar Ion Tiriac coboara de pe doi pe trei

Pentru al doilea an la rand omul de afaceri Dinu Patriciu deschide topul miliardarilor romani. În ciuda unui an de criza economica mondiala, averea celui mai bogat roman a crescut cu 10%, de la doua miliarde la 2,2 miliarde de euro.

Pe de alta parte, trebuie subliniat faptul ca un alt binecunoscut om de afaceri de succes din Romania, Ion Tiriac, a coborat un loc in topul celor mai bogati romani, ajungand pe pozitia a treia a clasamentului de specialitate intocmit de Forbes Romania. Surpriza se numeste Ioan Niculae, patronul grupului InterAgro, care a devenit al doilea cel mai bogat roman al momentului.


Gigi Becali, cel mai afectat de criza

Asta in timp ce la polul opus poate fi intalnit Gigi Becali, patronul clubului de fotbal Steaua, care este oficial omul de afaceri roman care a avut cel mai mult de pierdut din cauza actualei crize economice. În ultimele 12 luni, averea lui Gigi Becali s-a diminuat cu 525 de milioane de euro, ajungand in prezent la circa 200 de milioane de euro.

Forbes Romania va prezinta si topul celor mai puternice femei ale lumii

Topul „Forbes Romania 500 Miliardari” a fost realizat in colaborare cu firme de specialitate, iar rezultatele date publicitatii decurg din evaluarea ansamblului indicatorilor financiari ai averilor fiecaruia. De asemenea, au fost analizate si proprietatile, imobiliare și nu numai, pe care cei in cauza le detin in tara sau in strainatate.

Din cele 500 de pagini ale primului Top 500 Forbes in Romania nu lipsesc ierarhia celor mai bogati oameni din lume, un inedit clasament al primelor 25 de locuri ocupate de cei mai bogati est-europeni, precum si topul celor mai puternice femei ale lumii.

În premiera, „Forbes Romania 500 Miliardari” prezinta si un top al miliardarilor colectionari de opere de arta. De asemenea, exista in „Forbes 500 miliardari” si o ierarhie a oraselor lumii cu cel mai mare numar de miliardari, precum si povesti speciale, dedicate lui Roman Abramovici , patronul echipei engleze de fotbal, Chelsea Londra, din Premier League, si lui Guy Laliberte, fondatorul celebrei trupe Cirque du Soleil.

"Saracia nu este o virtute, iar bogatia nu este de hulit"

„De noua ani traiesc experiența intocmirii topului celor mai bogați romani. Si de fiecare data simt, la fel ca la inceput, placerea de a cunoaste si a intra in tainele vietii si afacerilor lor. Cu fiecare an realizez importanta acestora pentru economia noastra si mi-as dori ca din ce in ce mai multa lume sa constientizeze ca saracia nu este o virtute, iar bogatia nu este de hulit. Acesti capitalisti sunt motoarele de care avem nevoie pentru a prospera si noi”, afirma Adriana Halpert, redactor-sef Forbes Romania.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000