Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
INTEPATORUL a recunoscut, de ce a AGRESAT sase femei in TRAMVAIUL 41

INTEPATORUL a recunoscut, de ce a AGRESAT sase femei in TRAMVAIUL 41

intep11 INTEPATORUL a recunoscut, de ce a AGRESAT sase femei in TRAMVAIUL 41
intep11
Politistii de la sectia 22, din Drumul Taberei, audiaza la aceasta ora mai multi suspecti pentru a-l identifica pe barbatul care a intepat mai multe femei in tramvaiul 41, in cartierul bucurestean. Printre cei audiati s-ar numara si barbatul care apare in poza realizata de una dintre victime, care a depus plangere la politie in aceasta saptamana. Tanara care a depus plangere a fost intepata pe 5 ianuarie, in tramvaiul 41, dupa ce s-a urcat la statia din dreptul hipermarketului Billa, iar plangerea la politie a fost depusa abia marti, pe 10 ianuarie. Principalul suspect a fost identificat de politisti dupa ce un prieten al fetei a postat pe Facebook fotografiile facute de aceasta in tramvai, dupa ce a fost agresata.O tanara acuza ca a fost intepata cu un ac de un barbat necunoscut Primele analize ale tinerei, care s-a testat pentru boli infectioase, au iesit negative. Virusul HIV si virusul hepatitei C nu pot fi insa depistate la mai putin de trei luni de la infectare.
UPDATE Purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat ca barbatul care apare in fotografii a fost identificat in urma cu aproximativ o ora si este audiat. "Barbatul intepa femeile in mijloacele de transport in comun, dar si pe strada, in zona acestor mijloace. in momentul de fata am identificat suspectul multumita celor care au facut plangere si este in plina ancheta", a precizat Diana Sarca.
UPDATE 2 Dupa ce povestea a fost facuta publica, ieri, in presa, alte cinci femei au depus plangere la Politie impotriva agresorului care este audiat in prezent.
UPDATE 3 Agresorul celor sase femei care au depus plangere si-a recunoscut faptele in fata politistilor, el urmand sa fie acuzat de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria sectorului 6 de ultraj contra bunelor moravuri, infractiune pentru care pedeapsa poate ajunge la 6 ani de inchisoare. Barbatul, in varsta de 38 de ani, nu are antecedente penale, are un loc de munca stabil si a declarat ca le-a intepat pe femei "pentru ca voia sa le atraga atentia", a declarat Diana Sarca. Din primele cercetari, reiese ca obiectul cu care agresorul le-a intepat pe femei este un ac obisnuit, de birou, si nu unul medical, astfel ca riscul ca acesta sa fie infectat cu o boala este mai redus.
UPDATE 4 Barbatul de 38 de ani audiat pentru ca a intepat mai multe femei in tramvai se numeste Catalin Nistor si este insurat cu o avocata pe nume Irina Nistor, care are un cabinet de avocatura chiar in Drumul Taberei, pe strada unde se afla si sectia 22 de Politie. Nistor lucreaza ca functionar la banca Unicredit.
UPDATE 5 Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 6 au deschis dosar penal pentru a verifica situatia pe care a reclamat-o tanara intepata in tramvaiul 41. Dosarul nu este deocamdata pe numele lui Nistor.
UPDATE 6 Politistii vor propune procurorilor ca Nistor sa fie retinut pentru 24 de ore, pentru infractiunile de lovire sau alte violente, de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si linistii publice. Barbatul care a intepat cu un an de seringa mai multe femei in tramvaiul 41, care traverseaza cartierul Drumul Taberei din capitala, a fost arestat pentru 29 de zile. Catalin Nistor a fost prins ieri de catre politisti, recunoscand in fata lor faptele pentru care a fost acuzat. Barbatul a atacat sase femei in tramvaiul 41, fiind prins abia dupa ce prima dintre ele a decis sa mearga la politie si sa denunte fapta. La scurt timp, si celelalte femei si-au facut curaj si l-au denuntat pentru exact acelasi tip de atac. Prima victima a lui Nistor si-a facut un rand de teste medicale, insa acestea au iesit curate pentru virusul HIV si virusul hepatitei C. Totusi, tanara va trebuie sa refaca testele in trei luni de zile deoarece acesti virusi nu pot fi detectati decat dupa o perioada exacta de la infectare. Nistor, in varsta de 38 de ani, nu are antecedente penale, are un loc de munca stabil si a explicat ca vroia sa le atraga atentia femeilor cu gestul sau, potrivit Dianei Sarca, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.

Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000