Cei pe care ii criticam au devenit deja imuni. Isi apara pozitiile cu o incrancenare iesita din comun. Un lucru insa ii deranjează la culme: sa le spui adevarul in fata. Dar mai ales sa-l afle si altii. Cu cat stim mai multi ce fac ei, cu atat sunt mai vulnerabili.-----
Cine sunt noile femei ale Divertisilor

Cine sunt noile femei ale Divertisilor

Show-urile vor starni hohote de ras si vor face haz de necaz de tot ce se intampla in Romania. Jojo, Paula Chirila si Aniela Petreanu nu vor fi singurele prezente feminine din Divertis.
Din aceasta toamna, Divertisii vin la Pro Tv cu doua ore de umor irezistibil: "Divertis Land of Jokes" si "Serviciul Roman de Comedie". În prima ora de program, in emisiunea "Divertis Land of Jokes", Silviu Petcu, Doru Antonesi, Florin Constantin, Cristian Gretcu, Catalin Mireuta, Doru Parcalabu, Paula Chirila, Ioan Gyuri Pascu isi vor face de cap cu umorul: "Formatul este unul nou si va fi axat pe scheciuri, microinterviuri, scenete cu atat de cunoscutele personaje romanesti: politicieni de prima linie, corupti din toate liniile, politisti, preoti, hoti de dincolo de linie, in general oameni care fac deliciul, dar si viitorul acestei tari.
Show-ul se va numi, dupa atat de indragitul slogan care ne defineste ta-ra, "Divertis Land of Jokes" si va fi un adevarat parc de distractii romanesc, un Divertisland", spune Silviu Petcu. În cea de-a doua ora de program Divertis, Toni Grecu va dirija cu abilitate bunadispozitie si va diseca cu umor, impreuna cu "agentii sai speciali" - Dragos Stoica-agentul 001, Jojo-agentul 002, Aniela Petreanu-agentul 003, Claudiu Maier- agentul 004, Valentin Darie-agentul 005, Toni Grecu - agentul 006 si, evident, James Bond-agentul 007 - cele mai amuzante stiri ale saptamanii, pe care le va discuta cu personalitati reale ale scenei romanesti, fie ea politica, sociala sau artistica.

"Va fi un show complex axat pe realitatea imediata, cu satira, parodii, interviuri, scheciuri si talk-show, toate sub deviza: SRC te vede, razi pentru tara ta", spune Toni Grecu. Momentele de la "Serviciul Roman de Comedie" vor primi si amprenta lui Alexandru Hancu si Dragos Musat - cunoscuti ca fiind creativii de baza de la Happy Fish TV, celebru in spatiul internetului romanesc. Cei doi sunt autorii (scenaristi, actori, regizori) multor scheciuri si momente de comedie inspirate, fiind premiati si la recent incheiatul "Grand Spoof", organizat in cadrul festivalului de publicitate neconventionala Adfel.
Fetele Divertisilor
Paula Chirila si Aniela Petreanu sunt doua din fetele care vor evolua in cele doua ore de program. Ambele actrite, ambele din Moldova si ambele viitoare mamici. Paula Chirila s-a alaturat grupului in ianuarie, pe cand trupa avea contract cu o alta televiziune. Faptul ca i s-a propus "un program de calitate, cu situatii comice in care nu trebuie sa se apeleze la un umor facil cu glume "de autobaza si vulgaritati", a convins-o sa continue colaborarea cu trupa lui Silviu Petcu. Mai mult, afirma Paula Chirila, a atras-o si posibilitatea de a-si pune in valoare calitatile de actrita. În ceea ce priveste concurenta cu fetele din cea de-a doua ora de program, Paula spune ca nu exista: "Nici nu se pune problema de asa ceva. Nu exista si nici nu a existat vreo concurenta intre noi, nici atunci cand am lucrat impreuna, nici acum". Întrebata de Gandul ce roluri a interpretat odata cu inceperea filmarilor pentru show-ul ce va debuta la Pro Tv in aceasta toamna, actrita pastreaza secretul: "Nu va dezvalui mai multe, insa pot sa va spun ca pana acum am avut ocazia sa intru in pielea unei femei din perioada romana, dar si a unui personaj din povestile lui Creanga. Însa vor urma multe altele".
În trupa lui Toni Grecu, Anielei Petreanu ii revine rolul "de a binedispune telespectatorii". "Pe langa asta insa, deocamdata, nu stiu care vor fi personajele pe care le voi intruchipa. Filmarile vor incepe in curand, nu am inregistrat deocamdata nimic pentru ca glumele sa fie proaspete, actuale. Pot insa sa va spun ca mi-ar placea sa o imit pe Mona Pivniceru, presedintele Asociatiei Magistratilor din Romania, imi place mult de dumneaei. Ar fi un rol de forta. Stiu ca dumneaei e blonda, dar imi plac mult rolurile de compozitie".
Aniela a venit in Divertis la propunerea lui Claudiu Maier: "Se intampla prin februarie 2008. Îi voi multumi mult timp de-acum incolo pentru asta", spune viitoarea mamica. Dupa patru sezoane de colaborare cu Divertis, actrita isi caracterizeaza colegii drept "Toni(ci), tineri, veseli, talentati, luminosi, oameni de isprava". În ceea ce priveste concurenta, Aniela Petreanu spune ca e in competite doar "cu Paula Chirila din prima ora de program Divertis. Hai sa ne intrecem care are burtica mai mare! Cine naste prima? Conduc detasat cu 3 luni. Lasand gluma la o parte, vreau sa va spun ca noi toti vrem sa ne facem treaba bine, sa ajungem la inimile telespectatorilor si sa ii distram pe cinste! Asadar, sa radem mult si bine!".Comentarii

- Dacă acționezi cu maturitate și considerație pentru alți utilizatori, ar trebui să nu ai nici o problemă.
- Nu fi neplăcut! Demonstrează și împărtășește informațiile, înțelepciunea și umorul pe care știm că le posezi.
- Ia o parte din responsabilitatea pentru calitatea convorbirilor în care ești participant.

Vă mulțumim!


2020
martie (2)
2019
martie (3)
2018
martie (3)
mai (2)
2017
martie (6)
2016
martie (141)
aprilie (64)
mai (44)
iunie (36)
iulie (30)
august (35)
2015
martie (110)
aprilie (46)
mai (38)
iunie (65)
iulie (68)
august (69)
octombrie (116)
2014
februarie (141)
martie (102)
aprilie (72)
mai (105)
iunie (94)
iulie (50)
august (63)
2013
martie (102)
aprilie (115)
mai (88)
iunie (65)
iulie (80)
august (129)
octombrie (147)
noiembrie (132)
2012
ianuarie (149)
martie (53)
aprilie (33)
mai (40)
iunie (30)
iulie (17)
august (19)
2011
decembrie (154)
2009
ianuarie (547)
februarie (649)
martie (361)
aprilie (308)
mai (243)
iunie (362)
iulie (256)
august (170)
octombrie (150)
2008
iulie (1)
august (10)
decembrie (174)
0000